sudilah kiranya sign dalam Guestbook saya..

Sabtu, 21 Februari 2009

Ucapan Tahniah Buat adikku Razman dan Mariati...

Amar bersama Mak Long


Muhammad Ammar sedang nyenyak tido..sempat melawat anak buah 6 jam sebelum berangkat ke semenanjung
penyeri rumahtanggalena tido..Kepada adik ipar, Razman Syah dan Mariati Matsin. Tanggal 11 Feb. 2009 yang lalu tercatit sejarah kalian , dan pada tarikh itu juga anda berdua telah digelar "ibu dan ayah". Nama baby ini ialah MUMAMMAD AMMAR NAQUIDDIN.

Ibu mertua saya datang ke Sabah pada 10hb Feb 2009 dan selepas tarikh itu bonda saya telah jatuh sakit.


Pada pagi ini 21hb Feb, jam 7.45 pagi beliau telah diterbangkan ke Kota Bharu, (Hospital Universiti Kubang Kerian,) setelah tiba dari Sabah malam tadi 20hb Feb.2009.


Bonda saya ini telah disahkan menghidap penyakit kurang gula dalam darah atau ( Hipoglkimia). Terima kasih kepada Doktor Shamntha Jondlesn, seorang Doktor Perubatan daripada United Kingdom yang berkhidmat di HQE, KK yang membenarkan saya membawa pulang bonda saya, untuk dirujuk ke HUSM, Kubang Kerian..


Ibu Mertua Sakit Semasa Melawat Cucu Di Sabah..

20hb Feb dibenarkan keluar wad dan terus pulang


saya melawat ibu mertua


masih mendapat rawatan


Ibu mertua dimasukkan ke dalam wad


Lama saya menyepi- saya menyepi untuk menulis dalam blog terbaru saya adalah disebabkan saya terpaksa bergegas ke Negeri Sabah pada 16hb Feb 2009- kerana melawat ibu mertua saya sakit di sana.. pada 10hbFeb ibu mertua saya, Wan Rohani Wan Daud, telah pergi ke Sabah kerana melawat anaknya bersalin di sana, entah apa yang berlaku saya pun tidak tahu, tiba-tiba beliau jatuh sakit dan ditempatkan di Hospital Queen Elizabeth, Kota Kinabalu. Pada hari ini 20hb Feb 2009 jam 12.00 tengah hari ibu mertua saya baru dibenarkan keluar daripada wad tersebut- saat saya menulis ini saya baru sampai dari ke rumah setalah 2jam 30 minit berada dalam pesawat yang sungguh memenatkan..