sudilah kiranya sign dalam Guestbook saya..

Selasa, 17 Mac 2009

Peritnya .............


Alhamdulillah..berkat ketabahan, pahit jerih, sekarang berada di tahun akhir pengajian, sambil study , ada masa tu tinggalkan coretan dalam blog saya, tarikh 7hb April dan 09hb April terpaksa hadapi exam lagi ni..


Petang tadi kwn aku call, besok dia ingin membawa aku berjumpa dengan pensyarah untuk berbincang tentang tesis.. baru nak fikir tentang exam..kena fikir tentang tesis pulak dah.. macm ni peritnya study.....!


14 ulasan:

  1. Penat lelah,pahit jerih...insyallah mendapat hasil yg baik.Good luck....

    BalasPadam
  2. insyaallah..tak lama lagi tu..

    BalasPadam
  3. sabar sir.... insyaallah dipermudahkan urusan.. amin

    BalasPadam
  4. salam.. hati kristal.. betul apa yang anda nayatakn..
    terima kasih melawat blog saya.

    BalasPadam
  5. terima kasih..ija..terasa lama sangat

    BalasPadam
  6. salam..fahmi..terima kasih..melawat blog saya.

    BalasPadam
  7. betul tu... sirNik mesti boleh.. Malaysia Boleh!

    BalasPadam
  8. sdara kita kita spend masa dan wang ringgit untuk berjaya. Nanti kemudian ari kita akan dapat balik apa yang kita laburkan tu sekiranya umur panjang, insyaalah.....

    BalasPadam
  9. betul apa yang dikatakn tu.

    BalasPadam
  10. kajian mu dah siap lum. itu syarat utama LAN.Aku confirm mu sedang progress work sekarang ni. selamat berjaya

    BalasPadam
  11. dengar crita mu demam, berat mu ni... semalam aku gi jumpa tutor kajian dia ajar wat ujian t dan bagi formula siap2 dalam ms excel. rugi mu tak gi...mcammna pung mu makan la ubat yer..jgan smpai lebih dos dah ler... ok bye aku nak sambung kajian ni

    BalasPadam